ALEJANDRO MARTINEZ, NOU LIDER DEL PLA GRAN

El corredor de l’equip Bicimetrics és el nou mallot groc del Pla Gran. Pedro Pou, de la Penya Ciclista Antoni Gelabert, segueix com a líder del Pla Petit després de la tercera etapa reina del 35è Trofeu Ciclista Pla de Mallorca. Una curta però intensa carrera que se celebrà dissabte 18 de maig a Llucmajor, amb sortida i arribada al poble de Llucmajor però amb dues pujades al puig de Gràcia per al Pla Petit i tres per al Pla Gran.

La cursa del Pla Gran, amb 93 participants, va estar marcada per la victòria d’etapa de Lluís Borràs, després de varis intents d’escapada en solitari. El pilot es fragmentà en petits grups formant una escapada de 6 integrants dels quals destaca David Muntaner, ciclista olímpic i campió del món de ciclisme en pista, i on també hi havia l’actual nou líder, Alex Martinez.  El fins aleshores mallot groc, Mateu Gamundi, va arribar amb un tercer grup d’escapats, a 47 segons, perdent així el seu primer lloc a la general però passant a la segona posició, a 4 segons. Per tant, la darrera etapa a Maria de la Salut serà decisiva per les primeres places de la general. El millor Junior de la cursa va ser Sebastià Plomer, i el millor equip fou Bicimetrics.

En el Pla Petit, amb 96 participants, el cadet Sergi Amengual fou el millor a l’esprint final de l’etapa. Destaca també la fragmentació del gran grup en petits pilots degut a la duresa de la prova. A meta també arribà una escapada de 4 integrants, un d’ells el líder, Pedro Pou. Dels ciclistes cadets segueix Sergi Amengual sent el portador del mallot que patrocina el Consell de Mallorca, la millor fèmina de la cursa i de la general segueix sent Lorena Feixas, amb el mallot d’IB3. El millor equip de la tercera etapa del Pla Petit va ser la Penya Ciclista Antoni Gelabert.

El proper dissabte dia 25 de Maig a les 15.00h a Maria de la Salut se celebrarà la quarta i darrera jornada competitiva d’aquesta XXXV edició del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca, amb una etapa llarga de Maria de la Salut cap a les costes de “Sa Serra”, on els corredors hauran de completar 3 passades per al Pla Petit i 6 per al Pla Gran.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *