Pedro Pou, nou lider del Pla Petit

Mateu Gamundi, de l’equip de Felanitx, repeteix mallot groc del Pla Gran. Pedro Pou, de la Penya Ciclista Antoni Gelabert, és el nou líder del Pla Petit després de la segona etapa, una contra-rellotge a Sineu que se celebrà diumenge 12 de maig a Sencelles, dins un itinerari de 12km per al Pla Petit i per al Pla Gran pels indrets del terme municipal de Sineu fins a Sant Joan i tornada en sentit invers.

La cursa del Pla Gran, amb 81 participants, va estar marcada per la victòria d’etapa de Javi Salmerón, amb un temps de 16:29, seguit per l’actual líder Mateu Gamundi, 16:45, i Àngel Gonzalez, 16:48. El millor Junior de la cursa va ser Sebastià Plomer, i el millor equip fou Bicimetrics.

En el Pla Petit, amb 96 participants, el manacorí Pedro Pou fou el millor de l’etapa i també de la general, proclamant-se així nou líder del Pla Petit, amb un temps de 17:01, seguit de Henrik Cohen, 17:16, i el líder de la primera etapa Sergi Amengual amb un temps de 17:46. Dels ciclistes cadets segueix Sergi Amengual sent el portador del mallot que patrocina el Consell de Mallorca, i Margalida Capellà segueix sent la millor fèmina cadet. La millor fèmina de la cursa fou Margalida López però de la general segueix sent Lorena Feixas la portadora del mallot d’IB3. El millor equip de la segona etapa va ser la Penya Ciclista Antoni Gelabert.

El proper dissabte dia 18 de Maig a les 15.00h a Llucmajor se celebrarà la tercera jornada competitiva d’aquesta XXXV edició del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca, amb una etapa curta de Llucmajor al santuari de Gràcia que els corredors hauran de completar amb 2 passades per al Pla Petit i tres per al Pla Gran.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *